PETITE MAISON rankų muilas (bijūnų kvapo), 300ml

8699954702300
2,70 €
Su PVM

PETITE MAISON rankų muilas (bijūnų kvapo), 300ml

23 Prekės
  Greitas pristatymas

Lietuvoje per 1-3 darbo dienas

  Konsultacija telefonu

+370 673 85770

  Atsakysime į visus klausimus

info@drabuziumuge.lt

Petite Maison bijūnų kvapo rankų muilas su specialia formule yra praturtintas alavijo ekstraktu. Jis ne tik švelniai valo rankas, bet ir maloniai kvepia.

Alavijo ekstraktas: tai priežiūra sausai suskirdusiai odai. Aloe Vera ekstraktas turi didelį kiekį vitaminų, amino rūgščių, polisaharidų, mineralinių druskų, proteinų aminorūgščių ir enzymų. Alijošiaus ekstraktas padeda kaupti drėgmę, patekti drėgmei į giliuosius odos sluoksnius, stimuliuoja apykaitos procesus, slopina uždegimus, padeda odos ląstelėms atsinaujinti ir suteikia odai sveiką išvaizdą. Kosmetikoje ši žaliava dažnai naudojamaa kaip drėkiklis, minkštiklis, odos kondicionierius.

Naudojimo būdas:

išspauskite norimą muilo kiekį ant delno, patrinkite, kol maloniai suputos ir nuplaukite dideliu kiekiu vandens.
Įspėjimas: Petite Maison bijūnų kvapo rankų muilas skirtas tik išoriniam naudojimui. Venkite tiesioginio kontakto su akimis. Patekus į akis, nedelsiant gerai nuplaukite vandeniu. Saugokite nuo vaikų. Laikykite kambario temperatūroje.

Petite Maison – šeimai priklausanti kosmetikos įmonė, turinti 35 metų patirtį kosmetikos rinkoje, kurios produkcija eksportuojama į daugiau nei 50 pasaulio šalių. Petite Maison turi subūrusi milžiniškas produktų gerbėjų grupes kiekvienoje šalyje. Visos žaliavos gaunamos iš Europos, o gaminamos modernioje gamykloje. Meilė gamtai kiekviename produkto gamybos etape. Gaminiai niekada nėra bandomi su gyvūnais. Be sulfatų.
Esame 100% tikri, kad produktai Jums patiks!

8699954702300
23 Prekės
Komentarai (0)