INGRIND Parkling Love parfumuotas balzamas 200ml - Kūno dulksna 75ml

5902026683791
9,00 €
Su PVM

INGRIND Parkling Love parfumuotas balzamas 200ml - Kūno dulksna 75ml

7 Prekės
  Greitas pristatymas

Lietuvoje per 1-3 darbo dienas

  Konsultacija telefonu

+370 673 85770

  Atsakysime į visus klausimus

info@drabuziumuge.lt

Sparkling Love – sultingas citrusinis balzamas moterims, kurios nori pajusti šiek tiek romantikos. Subtili šio balzamo nata nukels jus į jausmingus tropikus! Įsimylėkite vaisių aromatą, primenantį karštą vasarą. Būtent su juo iškart pajusite palengvėjimą, nerūpestingą atsipalaidavimą ir palaimingą nuotaiką.

Citrusinių vaisių kvapo kompozicija yra dominuojanti „Sparkling Love“ kvepiančio balzamo nata. Jos dėka savo namų priežiūrą paversite tikru namų SPA! Lengva kaip dulksna tekstūra nepalieka riebumo jausmo ant odos, o drėkinamasis kosmetikos poveikis pastebimas jau nuo pirmo naudojimo. Leiskite savo kūnui atsipalaiduoti ir atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos.

Natūralią Sparkling Love parfumuotų kūno losjonų sudėtį sudaro medžiagos, pasižyminčios natūraliomis drėkinamosiomis ir odą apsaugančiomis savybėmis. Ten rasite pvz. glicerinas ir taukmedžio sviestas, kurie neleidžia prarasti drėgmės, grąžina stangrumą ir jaunatvišką spindesį. Kvapiųjų INGRID balzamų dėka įsimylėkite natūralią priežiūrą!

Ar žinai, kad esi fatale moteris? Atraskite aromatą, kuris nuves jus į jūsų viliojančios asmenybės gelmes ir privers jūsų akis spindėti nauju švytėjimu. Kibirkščiuojanti meilė – tai parfumuota migla su svaiginančiu kvapu, vertas tikros gundytojos, nesigėdijančios savo moteriškos prigimties ir daugybės jos privalumų. Ir dar trūkumai – jie čia prieskonis...

5902026683791
7 Prekės
Komentarai (0)