INGRID Pink Strength parfumuotas kūno balzamas 200ml - Kūno dulksna 75ml

5901468914364
9,00 €
Su PVM

INGRID Pink Strength parfumuotas kūno balzamas 200ml - Kūno dulksna 75ml

10 Prekės
  Greitas pristatymas

Lietuvoje per 1-3 darbo dienas

  Konsultacija telefonu

+370 673 85770

  Atsakysime į visus klausimus

info@drabuziumuge.lt

Pink Strength yra privalomas šiuolaikinių ir savimi pasitikinčių moterų turinys! Stipri šio balzamo medienos nata suteikia energijos ir motyvacijos imtis veiksmų!

Įsimylėkite savo jėgą ir atraskite naują, užburiantį aromatą. Būtent su juo balzamas turi tonizuojantį poveikį, taip pat giliai drėkina ir pamaitina odą po visos darbo dienos.

Rūpestingoje balzamo sudėtyje yra tik medžiagos, turinčios įrodytas stangrinančias ir drėkinančias savybes. Ten, be kita ko, rasite glicerino arba taukmedžio sviesto, kurie giliai drėkina odą ir taip pat neleidžia išgaruoti vandeniui. Rinkitės patikrintus sprendimus su rausvą stiprumą skatinančiomis procedūromis!

Taukmedžio svieste yra kelių rūšių riebalų rūgščių, įskaitant linolo, oleino, palmitino ir stearino rūgštis, kurios pagerina natūralų apsauginį odos barjerą. Taukmedžio sviestas taip pat apsaugo odą nuo žalos aplinkai, pavyzdžiui, taršos.

Meilėje ir kare viskas teisinga. Pink Strength – tai aromatas mergaitei, kuri tai jaučia ir nedvejodama ką nors sujaukia. Mirktelėkite akį, prikąskite lūpą ir pasijuokkite perlamutriškai; Jums leidžiama daryti viską, kas nuves jus į norimą tikslą. Viskas su humoru, fantazija ir šelmiška šypsena!

Saulės natos – tai putojanti saulės šviesa, distiliuota jūros vėjo; šiltos, saulėtos, sausos dienos aromatas, kai oras turi savo skonį, kvapą ir tekstūrą ant liežuvio.

Baltasis muskusas gali būti apibūdinamas kaip žemiškas, medienos, gyvuliškas ir svaiginantis kvapas, kurio sunku nepastebėti. Tai viena iš tų bazinių natų, kurios kvepia kaip tavo oda – bet geriau ir išlieka keistai ilgai.

Bergamotės kvepia kaip kiti citrusiniai vaisiai, nes turi saulėtą, saldų aromatą su aitrumo ir rūgštumo užuominomis. Tačiau iš kitų citrusinių kvapų jis išsiskiria unikaliu gėlių, pikantišku aspektu.

Citrina yra vienas nuostabiausių, tobuliausių kvapų iš gamtos pasaulio. Gaivus, švarus, aitrus aromatas asocijuojasi su grynumu ir energijos suteikiančiu, tačiau turi ir saldumo natų.

Distiliuoti juodieji serbentai žinomi kaip bourgeons de cassis: laki, ryškiai drėgna ir vaisinė, žalios medienos nata su šiek tiek gyvulišku amoniako aspektu. Puikiai dera su kitais vaisiais.

Žalias obuolys yra traškus, ryškiai rūgštus, bet vis tiek saldus ir pilnas saulės, kurioje subrendo. Obuolys taip pat turi medaus aspektą, kuris pabrėžia visas saldžias kvapo natas.

Baltasis persikas yra sunkaus, mėsingo, jausmingo kvapo, kupino saulėto charakterio; intensyviai saldus, bet kartu sumedėjęs, su medžių sulos niuansais ir žaliais lapais, drėgnais nuo rasos.

Rožė romantiška ir savo šeimai būdingo kvapo; šiek tiek citrusinis, aiškiai gėlėtas, aksominis. Rožių absoliutus gerina koncentraciją ir prideda žvalumo ir yra viena populiariausių natų.

Jazminas dažnai apibūdinamas kaip saldus, žalias ir sodrus kvapas. Jazminų kvapas natūraliai veikia protą, nes turi nuotaiką gerinančių ir afrodiziakinių savybių.

Pačiuliai paprastai apibūdinami kaip žemės, medienos, saldžių ir muskuso kvapų mišinys. Gryno pačiulių aliejaus kvapas gana stiprus, šiek tiek saldus ir aštrus, aiškiai jausmingas.

Naudojimas:

Apipurkškite kūną ir drabužius ištiestos rankos atstumu.

5901468914364
10 Prekės
Komentarai (0)