Sklabinių servetėlės nuo nusidažymo

5906735796001
2,00 €
Su PVM

12 vienetų spalvas sugeriančių servetėlių rinkinys

Mes siūlome jums novatorišką sprendimą. Mūsų spalvų gaudyklės yra paslaptis, kaip išlaikyti ryškias spalvas ir apsaugoti drabužius nuo nepageidaujamo spalvos pasikeitimo.

47 Prekės
  Greitas pristatymas

Lietuvoje per 1-3 darbo dienas

  Konsultacija telefonu

+370 673 85770

  Atsakysime į visus klausimus

info@drabuziumuge.lt

Skalbinių servetėlės, kurios  neleidžia nusidažyti drabužiams nuo kitų drabužių 12 vnt.

Pamirškite apie drabužių rūšiavimą:

Su mūsų servetėlėmis pagaliau galite skalbti skirtingas spalvas kartu, nesijaudindami, kad šviesios spalvos drabužiai taps pilki arba spalvoti audiniai praras savo intensyvumą. Taupykite laiką, energiją ir vandenį, nes skalbimo mašinos būgną galima optimaliai užpildyti ir jums nebereikės rūšiuoti drabužių į šviesius, tamsius ir baltus.

Tegul jūsų drabužiai išlieka išraiškingi:

"Color Catcher" servetėlės sugeria nuplautas spalvas ir nešvarumus, kurie gali nusėsti ant išskalbtos tekstilės. Dėl šios priežasties jūsų mėgstami drabužiai išlaiko savo originalų šviežumą ir spalvą, ir jūs galite mėgautis jais daug ilgiau.

Greitas ir paprastas valdymas:

Baltam skalbimui pakanka vienos servetėlės, o skalbti spalvotus ar mišrius drabužius rekomenduojame naudoti nuo 2 iki 3 servetėlių, atsižvelgiant į spalvų intensyvumą. Tai paprastas būdas užtikrinti patikimą skalbinių apsaugą.

"Color Catcher Wipes" yra jūsų įrankis, skirtas kovoti su spalvos pasikeitimu ir ilgą laiką išlaikyti drabužius šviežius. Kiekvienoje pakuotėje yra 12 servetėlių.

Pastaba: Produkto pakuotė gali skirtis nuo parodytų paveikslėlių. Žiūrėkite paskutinį paveikslėlį galerijoje, kad pamatytumėte dabartinę pakuotės išvaizdą.

Suteikite sau daugiau laisvės ir pasitikėjimo skalbdami. Pasirinkite "Color Catcher Wipes" ir mėgaukitės ryškiomis spalvomis ant drabužių!

5906735796001
47 Prekės
Komentarai (0)