sorvella žvakių ir namų kvapo komplektas

5905489910725
25,00 €
Su PVM

Pavasario nakties rinkinys "Sorvella" kvepalai - aromatingo vakaro magija

Pristatome "Sorvella" rinkinį "Pavasario naktis", kuris sukels unikalią kvapų patirtį. Tai neįprastas derinys, kuris nukels jus į stebuklingą vakarą aromatiniame sode, nepriklausomai nuo sezono. Šį rinkinį sudaro trys elementai: kvapioji žvakė, namų kvapas ir aromato difuzorius, taip pat degtukai, kad galėtumėte iškart pradėti savo aromatinę kelionę.

7 Prekės
  Greitas pristatymas

Lietuvoje per 1-3 darbo dienas

  Konsultacija telefonu

+370 673 85770

  Atsakysime į visus klausimus

info@drabuziumuge.lt

Nepamirštama kvepalų patirtis

Mūsų kvapioji žvakė yra ne tik švelnaus apšvietimo šaltinis, bet ir tikras kvapų perlas. Nuo pat pirmojo kvapo romantiška žydinčio sodo nuotaika naktį atsiveria jums jazminų užrašų dėka. Tai tik šios akinančios aromatingos kelionės pradžia.

Kontrastų harmonija

"Pavasario nakties" kompozicijos centre yra levandos ir bergamotės, kurios sukuria harmoningą kontrastą. Levanda prideda šviežumo ir delikateso, sukeldama ramybės ir atsipalaidavimo jausmą. Bergamotas pristato citrusinių vaisių energijos natas, pagyvindamas atmosferą ir pridėdamas įspūdingą natų mišinį.

Gylis ir ilgaamžiškumas

Pagrindinės vanilės, sandalmedžio ir kedro natos suteikia kvapui ilgaamžiškumo ir gylio. Vanilė suteikia subtilų, saldų prisilietimą, kuris puikiai dera su grūdėtais sandalmedžio ir išraiškingos kedro medienos tonais. Šis derinys kvapui suteikia tekstūros ir charakterio, sukurdamas nepamirštamą patirtį, kuri išliks jūsų atmintyje.

Aromato difuzorius - nauja aromatinio malonumo dimensija

Mūsų rinkinyje taip pat yra aromato difuzorius, kuris užpildys jūsų namus subtiliai kvepiančiu oru. Dabar galite mėgautis pavasario nakties kvapu visame kambaryje, sukurdami unikalią atmosferą, kuri sužavės visus namų ūkio narius.

Kvietimas į stebuklingą sodą

"Sorvel" pavasario nakties rinkinys yra kvietimas į stebuklingą sodą, pilną aromatinių gėlių ir malonumų. Atraskite vakaro žavesį bet kuriuo metu ir suteikite savo interjerui unikalų aromatą su šiuo elegantišku rinkiniu. Palepinkite save ir savo artimuosius unikalia dovana, kuri į jūsų namus atneš nepakartojamą nuotaiką ir aromatingą atsipalaidavimą.

Atraskite nepamirštamą aromatų patirtį su "Sorvella" kvepalų pavasario nakties rinkiniu dabar. Jūsų laukia stebuklingas vakaras!


Rinkinį sudaro:

- Kvapioji žvakė Pavasario naktis 170g su sojos vašku
- Aromato difuzorius Pavasario naktis 120ml
-Degtukai

5905489910725
7 Prekės
Komentarai (0)